Jeunesse Instantly Ageless

Veprimi krem çastit kundër çdo rrudhave dhe çanta nën sytë
Sekret tuaj pak mbi atë se si për të marrë pamjen elegant Hollywood 2 minuta!

Jeunesse Instantly Ageless

BLINI TANI INSTANTLY AGELESS

Shih se si efektin e krem në vetëm 1 minutë në këtë video:

Jeunesse Instantly Ageless - Micro Krem rrudhë menjëhershëm

Ndjeni se çfarë do të thotë të jetë i patëmetë. Instantly Ageless - një mikro krem i fuqishëm anti-rrudhë që shpejt dhe në mënyrë efektive redukton shenja të dukshme të plakjes së lëkurës. Instantly Ageless ngjall lëkurën dhe minimizon pamjen e linjave të bukura dhe poret, duke e lënë lëkurën përsosur.
Një ditë e përkryer fillon me lëkurë të përsosur. Formula e hartuar me kujdes lehtë përmban kujdesin e lëkurës për minerale komplekse që evens tonin e lëkurës. Instantly Ageless™ zhytur në çast, duke reduktuar shfaqjen e rrudhave. Produkti është projektuar posaçërisht për zonat e lëkurës që kanë humbur elasticitetin - lë në lëkurë një toning dukshme dhe shtrëngimit fuqi. Rezultate të dukshme mund të shihet brenda disa sekondave pas përdorimit.

Zhdukja e rrudhave. Kompakt, mjet por i fuqishëm alternativë për forcimin e lëkurës të prekur nga veprimi i radikaleve të lira dhe mjedisit agresiv, Instantly Ageless™ është një teknologji të përparuar në luftën kundër plakjes.

Stop duke pritur për rezultatet - të jetë i patëmetë me Instantly Ageles™!


PËRPARËSITË

 • dukshëm zvogëlon pamjen e linjave të bukura dhe rrudhave
 • Ajo heq qarqe të errëta dhe puffiness nën sytë
 • Minimizon pamjen e poret
 • Kjo ndihmon për të lidhur cilësi e lëkurës
 • hasër për lëkurë të përsosur
 • Rikthen gjendja ideale lëkurës
 • Minimizon pamjen e poret


  KARAKTERISTIKAT

 • Drita nuk përmbajnë vajra
 • Ai përmban peptide revolucionar Argireline
 • projektuar në mënyrë rigoroze kompleks
 • Mund të përdoret me dhe pa grim


  PËRBËRËSIT KRYESORE - për shkak të cilat punon produkt?
  Argireline
  I njohur gjerësisht për rezultate të dukshme në luftën kundër plakjes. Kjo Peptidet mund të ndihmojë për të minimizuar paraqitjen e linjave të bukura dhe rrudhave. Ndërsa Argireline është një nga mjetet më të njohur në kujdesin anti-plakje, jo të gjithë prej formulave të tij punojnë në mënyrë efektive, dhe për këtë arsye për të arritur rezultate maksimale, është e nevojshme për të llogaritur dozen e saktë të Argireline. Printo formulën e duhur - kjo është qasja e përsosur shkencore.

  Silikat natriumi dhe magnez silikat alumini
  Ky kombinim i jashtëzakonshëm i dy silicates ndryshme, të cilat së bashku krijojnë një efekt shtrënguese. Këto silikate për lëkurë si vijon: të nxisë reduktimin e shtrëngimit poret dhe rrudhave.

  SI TA PERDORESH:
  Lehtë pat një shtresë e hollë aplikuar në zonat përkatëse; për rezultate të dukshme të lënë një shtresë e hollë në lëkurë për 2-3 minuta derisa plotësisht të thatë. Përdorimi sipas udhëzimit, dhe për të shmangur kontaktin me sy. Nëse produkti merr në sy, shpëlaj me ujë.

  PËRBËRËSIT:
  Ujë (Aqua), natriumi silikat, silikat alumini magnez, Acetyl Hexapeptide-8 (Argireline), Fenoksietalon, Etileksilglitserin, Yellow 5 (Cl 19140), Red 40 (Cl16035).

  123


  BLINI TANI INSTANTLY AGELESS

  Të jetë i bukur gjithmonë dhe kudo me INSTANTLY AGELESS!


  REZULTATET